Reputation Managment Services

Upravljanje spletnega ugleda

Vaš renome na spletu lahko poveča vidnost, prepoznavnost blagovne znamke, generira nove stranke, medtem pa vam raste spletna avtoriteta.

Upravljanje ugleda je namenjeno pospeševanju prepoznavnosti na spletu in pridobivanju strank na vašo spletno stran. Uporabljeno je lahko za povečanje pozitivnih odzivov na blagovno znamko ali nadziranje in upravljanje negativne vsebine, ki se pojavlja na spletu.

Avtomatiziramo proces pridobivanja mnenj vaših strank in poskrbimo, da so vidna širši publiki na spletu. S tem boste dvignili vaš ugled, prepoznavnost blagovne znamke in vzdignili zaupanje, da boste lažje prodali več in za višjo ceno, kot konkurenca.

Ponujamo celovito upravljanje mnenj, nadzor nad objavami povezanih z blagovno znamko in filtritanje negativne vsebine. Poskrbite, da vam dobro ime prinaša nove stranke.

Effective Web Development Solutions

Z upravljanjem ugleda boste vedno vedeli, kaj se dogaja z vašo blagovno znamko na spletu. 

Pomembno je spremljati negativne odzive in komentarje, ki rušijo vašo avtoriteto in imajo neposreden vpliv na vašo prodajo in spletno kredibilnost.

Online PR Management

Social Mentions
Monitoring

Negative Content Filtering

Negative Content Removal

Our case studies

See all projects

The foundation of a successful Reputation Management campaign is an in-depth evaluation of your circumstances and objectives. Each of our services can be used separately depending on your needs and targets.

Opišite nam vaš projekt

Naj vam pomagamo zgraditi avtoriteto na spletu, da se odlepite od konkurence.

Pišite nam danes in pomagali vam bomo pri razvoju vaše blagovne znamke, prepoznavnosti, avtoriteti in pripeljali stranke na vašo spletno stran.

Testimonials

See all testimonials